Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Από χθες (έπεσαν οι υπογραφές) και επίσημα ο Δήμος Κισάμου θα έχει στην κατοχή του για 9 χρόνια, τον χώρο στάθμευσης, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βαρδαντώνη... χώρος απαραίτητος όπως και κάποιοι άλλοι που έχουν βρεθεί και θα τους αξιοποιήσει τους επόμενους μήνες η δημοτική αρχή... άργησε λίγο, αλλά χρειαζόταν μάλλον έγκριση από την περιφέρεια. Φυσικά είναι με ενοίκιο, και ελπίζουμε να τον δούμε όπως και στην φώτο (σχέδιο Νίκος Βερυκάκης) τα επόμενα χρόνια. 
Είναι μια λύση όσο καιρό δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα της Ηρώων Πολυτεχνείου, που δυστυχώς έχει καταντήσει αποκλειστικός δρόμος των βιαστικών περασάκηδων και όχι των μονίμων κατοίκων, αφού οι διαβάσεις δεν φαίνονται και οι ηλικιωμένοι έχουν τεράστιο πρόβλημα να περάσουν από την μια μεριά του δρόμου στην άλλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: