Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη, ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος, Σταθόπουλος Αντώνιος, άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Κισάμου, με θητεία ενός έτους και με τις εξής αρμοδιότητες:
- Θα είναι υπεύθυνος της Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κισάμου πράγμα που ήταν και πριν και τα βήματα του ήταν προς στην σωστή κατεύθυνση, θα αναλάβει και τα Θέματα του Γ.Π.Σ της Δημοτικής Ενότητος Κισάμου και Μηθύμνης αλλά και το "δύσκολο" ΣΧΟΟΑΠ  του πρώην δήμου Ιναχωρίου.
Κατά τ' άλλα κρατά και τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου της πόλης της Κισάμου και φυσικά έχει και το δύσκολο έργο να αναγεννήσει τον ΠΓΣ Κισαμικό απο τις στάχτες του σας πρόεδρος του.
Καλή επιτυχία στο έργο σου Αντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: