Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ...

Από τον Δαίδαλο εμπνεύστηκε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, και δημιουργεί δύο νέους αναπτυξιακούς οργανισμούς προσπαθώντας να καπελώσει τον ήδη υπάρχοντα Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και αυτόματα να κατακερματιστεί την ανάπτυξη του νησιού μετατρέποντας την σε χάος. Είναι απο τα γνωστά κολπάκια των Ηρακλειωτών που χρόνια καπηλεύονται την περιφέρεια κάνοντας έργα μόνο στον νομό τους και άμα περισσέψει κανένα ξεροκόμματο το πετούν δήθεν για να ξεπεινάσουμε και απο δω. Τώρα στο παιχνίδι για συμπαράσταση πήγαν και 4 δήμοι απο το γειτονικό Ρέθεμνος και ένας απο το Λασίθι... 
Η μαγκιά λοιπόν τώρα είναι και εδώ πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και οι ντόπιοι βουλευτές αλλά και ο Κυριάκος, και να κάνουν αυτό που πρέπει ... μια νέα περιφέρεια Χανίων -Ρεθύμνης. Τόσα χρόνια έχουμε χορτάσει τα θα του κ. Αρναουτάκη, οπότε καλό είναι να έχουμε τις αποφάσεις μας, μιας και είναι γνωστό πόσο πίσω είμαστε σε περιφερειακά έργα ειδικά ο νομός Χανίων. Ισότιμοι πρέπει να είναι οι νομοί πράγμα που δεν συμβαίνει χρόνια τώρα και όταν λένε και μιλάνε για συγκρητισμό οι ανατολικοί άλλα έχουν στο μυαλό τους. 
Αντε Κυριάκο μια απόφαση είναι να χωρίσεις το νησί σε δυο περιφέρειες αν θες να δεις και την ανάπτυξη που τόσο επιθυμείς και στα Δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: