Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ....

«Υπογράψαμε με τον ανάδοχο του έργου το μεγαλύτερο έργο που είχαμε αυτή την προγραμματική περίοδο για το επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης και την οδική ασφάλεια, που αφορά 452 σημεία και είναι προϋπολογισμού 35 περίπου εκατομμυρίων. Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ένα βελτιωμένο επαρχιακό δίκτυο», δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μετά την υπογραφή ανάθεσης του έργου «Επεμβάσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας στο Οδικό Δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης - Βραχυπρόθεσμες Επεμβάσεις» το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2014-2020». Ανάδοχος του έργου είναι η εργοληπτικής εταιρεία P&C DEVELOPMENT S.A.
φώτο αρχείου
Σίγουρα ένα απο τα πολλά σημεία θα είναι και το Μαυρομούστακο, μιας και όπως όλοι όσοι περνάνε διαπιστώνουμε καθημερινά, οτι είναι χειρότερος και απο αγροτικό δρόμο, με τα σημεία που παθαίνουν καθίζηση να έχουν δημιουργήσει πάλι το περίφημο σκαλοπάτι. 
Παρ' όλο που η εταιρεία για την διασύνδεση δουλεύει εκεί και θα μπορούσε να ρίξει για τα μάτια του κόσμου ή για να μην σκοτωθούμε λίγη πίσσα, εντούτοις λέει μεγαλόφωνα οτι δεν μπορεί μιας και είναι δουλειά της Περιφέρειας. Μάλιστα ο βράχος λόγο παραπάνω ακριβώς στο πρόχειρο φανάρι μας υπενθυμίζει την αδιαφορία όλων... 
- Ελπίζω κάποτε οι Κισαμίτες και πολύ περισσότερο οι Χανιώτες να καταλάβουν τόσα χρόνια τι λάθος έχουμε κάνει και υποστηρίζουμε με νύχια και με δόντια αυτήν την περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: