Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ OF

 Οι περιορισμοί που θέτει η νομοθεσία όσον αφορά την προβολή των υποψηφίων αιρετών στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε και στο διαδίκτυο (µε εξαίρεση τις προσωπικές ιστοσελίδες τους), ξεκίνησε χθες 25 Απριλίου και όχι σήμερα 26 Απριλίου. Αυτό αποτυπώνεται ρητώς τόσο στην κείμενη νομοθεσία όσο και στην υπ. αρ.11/02.04.2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών. 
Υπό το πρίσμα αυτό, αν κάποιος υποψήφιος δήμαρχος ή σύμβουλος πραγματοποίησε σήμερα συνέντευξη ή δήλωση σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό τοπικής εμβέλειας ή ιστοσελίδα, τότε αυτή θεωρείται εκ του νόμου ως εμφάνιση και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα για άλλη εμφάνιση στον ίδιο σταθμό ή ιστοσελίδα μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.
Από την σελίδα του παλιού γνώριμου μας και μάνα στα αυτοδιοικητικά Γαβριήλ Κουρή.
Να προσέχουν λοιπόν οι υποψήφιοι....φυσικά έχουν το δικαίωμα να γυρίζουν απο κανάλι σε κανάλι απο ΜΜΕ σε ΜΜΕ, γιατί μόνο στο ίδιο που έδωσαν την πρώτη συνέντευξη δεν έχουν δικαίωμα για δεύτερη φορά. Βέβαια εδώ είναι που πρέπει να διπλοπροσέχουν μιας και τα ΜΜΕ δανείζονται την συνέντευξη δίχως να βάζουν απο που την πήραν κάνοντας δύσκολη την ζωή.. του υποψηφίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: