Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση για τις ομάδες Στίβου της Κρήτης καθώς το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων καθώς και αγωνίσματα τις κατηγορίας πανπαίδων –πανκορασίδων β΄.
Για την ομάδα Στίβου της Θύελλας χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 60μ πκβ η Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη με χρόνο 8.87 σε μία κούρσα που κρίθηκε στο φώτο φίνις.
Στην 6η θέση τερμάτισε η Κωνσταντίνα Μπερντίου στα 600μ πκβ με χρόνο 2.20.98,στην 7η θέση στα 400μ παίδων κατετάγη ο Νίκος Γεωργιλάς με χρόνο 62.40 ,στην 10 η θέση η Άννα Χοχλάκη στα 1500μ κορασίδων με χρόνο 6.22.27, στην 10η θέση κατετάγη ο Γιώργος Καρατσαουσίδης με βολή στα 8.50 και στην 16η θέση στα 60μ πκβ η Αντιγόνη Σκαλιδάκη με χρόνο 9.76. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: