Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΝΙΑΔΑΚΤΥΛΟΙ

Το δάχτυλό του αποφάσισε να κόψει ένας Ινδός ψηφοφόρος προκειμένου να τιμωρήσει τον εαυτό του επειδή ψήφισε το λάθος κόμμα στις εκλογές που διεξάγονται στη χώρα του.
«Αν τους ψηφίσω να μου κοπεί το χέρι», είχε πει από την αρχή και στη συνέχεια, εξοργισμένος με τον εαυτό του, το έκανε πράξη....
Κύριοι Δευτέρα ως Παρασκευή στο γνωστό ξυλουργείο της γειτονιάς μας, θα κόβουμε και μεις το δάκτυλο μας για τις ως και σήμερα επιλογές  μας και ειδικά για την φράση "Να μου κοπεί το χέρι αν τους ξαναψηφίσω" που το 80% απο εμάς την έχουμε πει πάνω απο μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: