Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

 Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
 Η απόφαση μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής θέσης ότι το πρώτο σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα.
 Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσοτέρων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.
 Παράλληλα χρειάζεται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.
 Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κισάμου κ. Γιώργου Μυλωνάκη, κρίνω αναγκαίο να συνταχθώ μαζί του, ο οποίος έδειξε ότι έχει γνώσεις που απαιτεί ο  σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.
 Γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου σε όλους εσάς όχι από τυπική υποχρέωση. Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες και οράματα για τον Δήμο μας.
 Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μυλωνάκη Γιώργου,
Μπατζάκης Ιωάννης του Ευαγγέλου
Πρόεδρος ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας





Δεν υπάρχουν σχόλια: