Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Φίλοι και Φίλες
Ονομάζομαι Μαρία Βουντουράκη του Αντωνίου και της Αμαλίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τοπόλια Κισάμου. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Τα τελευταία 13 χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως δικηγόρος στα Χανιά, όπου διαμένω με το σύζυγό μου και τη 2χρονη κόρη μας.
Με εκτίμηση και σεβασμό προς τα πρόσωπα όλων των πολιτών του Δήμου Κισάμου θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Μυθήμνης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση ενός αξιόλογου, ικανού, έμπειρου και αποτελεσματικού ανθρώπου, του υποψηφίου Δημάρχου Κισάμου κ. Γεώργιου Μυλωνάκη.
Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης, ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα κοινά.
Είναι γνωστό, ότι η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο προστέθηκαν και οι καταστροφές σε υποδομές του Δήμου μας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του φετεινού χειμώνα.
Είναι φανερό σε όλους μας, ότι ο Δήμος Κισάμου χρειάζεται αλλαγή και εκσυγχρονισμό. Οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις με αρωγό την εμπειρία των μεγαλύτερων, για να συμβάλουν στην ριζική ανανέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παλεύουμε λοιπόν, όλοι οι συνυποψήφιοι με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Μυλωνάκη, συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της Επαρχίας μας, της Κισάμου μας, ενός τόπου πανέμορφου, ευλογημένου με σπάνια φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό και παράδοση απ' άκρη σ' άκρη.
Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε τη γνώση, έχουμε τη διάθεση, έχουμε την όρεξη για δουλειά.
Με εκτίμηση
Μαρία Αντ. Βουντουράκη
Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Μυθήμνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: