Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε σε δίπολο στις επόμενες εκλογές, κάποιοι είχαν παραγγείλει και δημοσκοπήσεις, ξαφνικά από το πουθενά μας προέκυψε τρίτος πόλος και μάλιστα ισχυρός. Δεν θα επεκταθώ παραπέρα γιατί δεν θέλω να χαλάσω την συνταγή, αλλά και μόνο τα ονόματα που συναντήθηκαν χθες και θα συναντηθούν και αύριο φτάνουν για να έχουμε κάποιες μικρές ανακατατάξεις, αφού η πρωταρχική ιδέα για τοπικά συμβούλια επεκτάθηκε και στην δημιουργία κορμού σε 3-4 χωριά συν την πόλη της Κισάμου.
Για να δούμε αν βέβαια καρποφορήσουν οι προσπάθειες αλλά και μόνο που αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν κάποιοι αυτό σημαίνει πολλά ειδικά στα επιτελεία των ήδη συνδυασμών.
Για να δούμε αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: