Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 Η ομάδα Μπάσκετ ΜΙΝΙ του Αθλητικού ομίλου Κισάμου την Κυριακή 21 Απριλίου επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Ο.Α. Χανίων 2000 με σκορ 36-17 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. H ομάδα της Κισάμου κατάφερε να κλείσει την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος με τρεις νίκες όπου βρέθηκε στην πρώτη θέση της α φάσης του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης. Στις 5 Μαΐου ξεκινάει η β' φάση που βρίσκει την Κίσαμο με ανεβασμένη ψυχολογία και μεγάλες πιθανότητές να προχωρήσει στα play off του Πρωταθλήματος Κρήτης.
 Για την ομάδα μας συμμετείχαν:
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 1, ΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 5, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ 6, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 5, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 1, ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ 3, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: