Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β'

Πριν 6 μέρες είχα γράψει βλέποντας την φώτο που μου έστειλε κάποιος φίλος απο το Ηράκλειο οτι "Μια φώτο δεν λέει ποτέ ψέματα" ... και αν αυτή αρχίσουμε να την διαβάζουμε έχουμε  ...δεξιά οι του Δήμου Κισάμου νυν και υποψήφιοι και αριστερά ο Χρήστος που αν δεν πήγε στο Ηράκλειο σαν  Πλατανιώτης που αγαπά τον τόπο του, τότε ενδεχομένως να είναι ξανά υποψήφιο!!!...και φυσικά η κυρία Χαριτάκη που και αυτή δεν υπάρχει λόγος να είναι στην συγκεκριμένη συγκεντρωση, εκτός κι αν είναι το 15ο μέλος του ψηφοδελτίου του κ. Αρναουτάκη στα Χανιά.
Κοντός Ψαλμός αλληλούια....
Χθες λοιπόν η κυρία Χαριτάκη μου έστειλε όπως έστειλε και στα ΜΜΕ την υποψηφιότητα της..
 "Με όραμα το καλό των Χανίων και ολόκληρης της Κρήτης συστρατεύομαι στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης για την περεταίρω ενίσχυση του έργου της Περιφέρειας στον πρωτογενή τομέα, στην ανάδειξη και προώθηση της κρητικής διατροφής και των εκλεκτών προϊόντων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στις υποδομές, στην κοινωνία, στον Πολιτισμό."
Απλά πράγματα οι φωτογραφίες δεν λένε ποτέ ψέματα... αρκεί να ξέρεις να τις διαβάζεις, τώρα μένει να επαληθευτώ και για τον Χρήστο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: