Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Κ18, το οποίο διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο το Σάββατο 20 Απριλίου, συνέχισε την αγωνιστική της δράση η ομάδα της Κισάμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολλοί από τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκαν σε ηλικιακά μεγαλύτερες κατηγορίες, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη εμπειρία σε αγώνες.
Εξαιρετική εμφάνιση  για την ομάδα της Κισάμου είχε η Κατερίνα Παπαδογιωργάκη (έχοντας ήδη εξασφαλίσει από προηγούμενο αγώνα την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), η οποία κατέκτησε την 3η θέση στην σφαιροβολία, με επίδοση 11.66 μ., αν και αγωνίστηκε σε κατηγορία μεγαλύτερη από την ηλικία της. Στο ίδιο άθλημα και αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, η Στέλλα Κατσικανδαράκη κατέκτησε την 8η θέση με επίδοση 09.77 μ., χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της λόγω τραυματισμού. Στην σφαιροβολία ο Γιάννης Μαραθάκης, με επίδοση στα 10.44 μ., κατέλαβε την 8η θέση από τους 16 συμμετέχοντες, ενώ στην δισκοβολία βρέθηκε στην 9η θέση με επίδοση 14.92 μ.. Ο Αριστακεζιάν Αλέξανδρος, στα 100 μ. κατέκτησε την 16η θέση, με επίδοση στην σειρά του 12.15, πετυχαίνοντας προσωπικό ρεκόρ στον πρώτο φετινό του αγώνα, αν και αγωνίστηκε σε ηλικιακά μεγαλύτερη κατηγορία.
Στην αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου συμμετείχαν και οι: Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα (σφαιροβολία, 13η, 07.70 μ.), Αμπουχάνη Στέλλα (σφαιροβολία, 14η, 07.19 μ.), Χατζάκη Φρειδερίκη (σφαιροβολία, 20η, 04.96 μ.) και Κοκκινάκη Σταυρούλα (δεν αγωνίστηκε). 
Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων αθλητών διεξήχθησαν και ανεπίσημοι αγώνες στα 60 μ., 60 μ. εμπόδια και στα 600 μ. στις κατηγορίες Παμπαίδων (ΠΠΒ) και Παγκορασίδων (ΠΚΒ). Για την ομάδα της Κισάμου, η Καλλιόπη Μαραθάκη κατέκτησε την 8η θέση στα 60 μ., ενώ τερμάτισε 1η στην σειρά της με χρόνο 09.23. Στην αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου συμμετείχαν οι: Κοντοπυράκη Δήμητρα (60 μ. εμπόδια), Νικολακάκη Καλλιόπη (600 μ.), Πατεράκη Αντωνία (60 μ.) Νίκος Χατζάκης (60 μ.) και Μπορισλάβ Κυρίλοφ (60 μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: