Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πριν το χάραμα... πριν μας την πουν οι άλλοι, πριν και πριν, καλό είναι να στείλουμε ένα συνεργείο να τα μαζέψει και απο του χρόνου να υπολογίσουμε πότε πέφτει Πάσχα καθολικών και να έχουμε έτοιμα τα απαιτούμε. Τουρισμό όλο το χρόνο θέλουμε, αλλά δεν υπολογίζουμε οτι δίχως προσωπικό δεν μπορούμε.... και οι προσλήψεις αργούν. 
Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση 6 μήνες ανοικτή η Natura και 6 μήνες να μην μπαίνει ψυχή.
Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Φουρναράκη μας είπε οτι η περιοχή καθαρίζεται να δυο μέρες και στο μεγαλύτερο μέρος της η λιμνοθάλασσα ειναι πεντακάθαρη. Απλά και έχει δίκιο πρέπει να προσέχουμε και εμείς λίγο περισσότερο που βάζουμε τα σκουπίδια μας μιας και οι κατσίκες τα σκορπάνε, ειδικά τώρα που είναι αρχή περιόδου και το προσωπικό λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: