Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Στις ερχόμενες εκλογές αποφάσισα να συστρατευτώ με το συνδυασμό του Γιώργου Μυλωνάκη για το δήμο Κισσάμου. 
Θεωρώ υποχρέωση για το τόπο μας, να δοκιμάσει ο κάθε ένας από εμάς τις δυνάμεις του για να προσφέρει από τη πλευρά του ότι μπορεί και νομίζει, ότι είναι καλύτερο για τη Κίσαμο. 
Μετά από δεκαπέντε χρόνια εργασίας στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων , πιστεύω ότι έχω αποκτήσει γνώσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες και για την περιοχή μας. 
Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου αυτές οι εκλογές να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα , και να πρυτανεύσει ηρεμία και πολιτικός πολιτισμός όπως εξάλλου αρμόζει στην κουλτούρα και την παράδοση της Κισάμου. 
Καλό αγώνα σε όλους. 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 
Θεόφιλος. Ν. Χριστουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: