Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ

 Μετά από πέντε χρόνια ενεργής παρουσίας και ενασχόλησής μου με τα κοινά της πόλης μας, έπρεπε να αποφασίσω αν θέλω να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια.
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλέχτηκα με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Θεόδωρου Σταθάκη και ανέλαβα Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κισσάμου. Θεωρώ ότι την  πενταετία που πέρασε κατάφερα να δώσω λύσεις σε πολλά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας στην πόλη που ζούμε. Εργάστηκα με αποφασιστηκότητα, θέληση και πάντα με γνώμονα το «εμείς» και όχι το «εγώ».
Ασφαλώς τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ. ‘Όλα αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα, αλλά και το γεγονός πως πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή, έχοντας πλέον την εμπειρία, αλλά προπαντός την στήριξή σας, την οποία εισπράττω καθημερινά, με κάνουν να διεκδικήσω ξανά την ψήφο σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής για την τοπική Κοινότητα Κισσάμου.
Μετά την αλλαγή της νομοθεσίας και την εφαρμογή του σχεδίου «Κλεισθένης Ι», δίνεται η δυνατότητα στα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων να θέτουν υποψηφιότητα ανεξάρτητα από τις υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβουλίων και Δημάρχων. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι δίνεται η δυνατότητα, μετά τις εκλογές, να δρουν σε συνεργασία μεν, αλλά ανεξάρτητα δε, από την εκάστοτε δημοτική αρχή. Με αυξημένες αρμοδιότητες,  με ενδυνάμωση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων και με τη δυνατότητα πλέον να δρούμε με μικρότερη ή και καθόλου εξάρτηση από την δημοτική αρχή, χαράζουμε το δικό μας πρόγραμμα, επικεντρώνοντας όλες μας τις δυνάμεις στην πόλη μας, στους ανθρώπους μας, στην καθημερινότητά μας, στο μέλλον μας.
Επιθυμώ να συνεχίσω να εργάζομαι για την πόλη μας με τον ίδιο ζήλο γιατί τελικά αυτό που αξίζει, αυτό που μετράει, είναι η δική σας στήριξη την οποία εισπράττω καθημερινά τα τελευταία χρόνια. Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ -και θα το κάνω- με όποιον δήμαρχο κι αν εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία, η σύμπνοια και η κοινή προσπάθεια, μακριά από μικροκομματικές και μικροπολιτικές αντιπαράθεσης, είναι αυτά που λείπουν από τον τόπο μας.
Μ’ αυτές τις σκέψεις, λοιπόν, αποφάσισα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, να διεκδικήσω την ψήφο σας ως υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισάμου.
Βασίλης Κωνσταντουλάκη
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: