Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 185 10 τηλ. 213 13 71700/ 213 13 74700
Fax: 210 4191561 210 4191562 mail: info@yen.gr & ddy.b@yna.gov.gr
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΑΜΕΣΩΣ
Αξιότιμοι,
Το Σωματείο μας δέχθηκε και δέχεται αθρόες καταγγελίες για την μη τήρηση των δρομολογίων του Βιτσέντζος Κορνάρος, Πειραιάς - Κύθηρα - Κίσσαμος και αντιστρόφως.
Μας έγινε γνωστό ότι δεν έχει πλέον, λόγω μεγάλης και ακριβής μηχανικής βλάβης, την δυνατότητα το πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος, ιδιοκτησία ΛΑΝΕ Α.Ε. θυγατρικής της ΑΝΕΚ Α.Ε. να εκτελεί τα δρομολόγια που έχει συμβληθεί όπως αναφέρεται στην δημόσια καταχώρηση του Δημάρχου Κισσάμου, όπου Σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. ι της Υπ αριθμόν 2252.1.3.1/10- ο1-2017 σύμβασης, "η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία", ενώ η εταιρεία έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το πλοίο "Βιτσέντζος Κορνάρος" με άλλο ανάλογων προσόντων (άρθρο VI, παρ.1).
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως απαιτείται και από τις συνθήκες που συμφωνήθηκαν και τις υπηρεσίες που απαιτούνται ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, να επιμεληθείτε αρμοδίως και άμεσα για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών που δεν μπορεί να εκτελέσει πλέον το Βιτσέντζος Κορνάρος, να εκτελούνται πλέον και αμέσως από άλλο μέσο.
Το αν θα είναι από πλοίο που θα θέσει η συμβεβλημένη εταιρεία ή αν θα παραχωρηθεί το δρομολόγιο και η επιδότησή του σε άλλην, είναι απόφαση που πρέπει να ληφθεί εντός της εβδομάδος και να αρχίσουν τα δρομολόγια αμέσως.
Με τιμή
ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Αννουσάκης
α/α Κατ. Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: