Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών βγήκαν, δίνοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών, με μοναδικό μήνυμα "όλοι θα πρέπει να παλεύουν για τα όνειρά τους".
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Λύκειο Κισάμου είναι ανάμεσα στα καλά σχολεία και οι καθηγητές του θα αισθάνονται περήφανοι καθώς είχαμε και μια μεγάλη επιτυχία, απο την Λυδία Τζουγανάκη που με 19.315 μόρια βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους της Ιατρικής Αθηνών.
Αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, και κέρδισαν... και για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: