Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αύριο 6/7 η Λ.Α.Ν.Ε. έχει κληθεί σε απολογία στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τα ανεκτέλεστα δρομολόγια του πλοίου ΚΟΡΝΑΡΟΣ που  έχει υποστεί μηχανική βλάβη.
Η κλήση σε απολογία από τον αρμόδιο Υφυπουργό έγινε μετά από πλήρη συμφωνία του Υπουργείου, του Δήμου και των τοπικών Βουλευτών που ομονόησαν απόλυτα στο ότι πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο αυστηρότητας προς την εταιρεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Υπουργείου, ο Δήμαρχος Κυθήρων έχει ζητήσει με πολύ σκληρή επιστολή του προς τον κ. Σαντορινιό την άμεση αντικατάσταση του ΚΟΡΝΑΡΟΣ και την αποχώρηση της Λ.Α.Ν.Ε. από τη γραμμή εφόσον εντός των επομένων ημερών δεν προβεί σε αντικατάσταση του χαλασμένου πλοίου
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: