Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΔΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Δυο μικρά σκυλάκια σε μια κούτα είναι πεταμένα στις παιδικές χαρές... αν κάποιος θέλει να τα υιοθετήσει ας τα πάρει απο εκεί. Αν πάλι δεν τα θέλει κανείς, είναι υποχρέωση του Δήμου να τα πάρει... Δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαστε χειρότεροι κι απο το τελευταίο ζώο που κυκλοφορεί.
Στην φώτο τρία άλλα σκυλάκια που βρέθηκαν χθες πεταμένα στο ΣΥΝΚΑ και ευτυχώς μαζεύτηκαν υιοθετήθηκαν και θα ταξιδέψουν για άλλες πολιτείες. 
Ντροπή μας...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: