Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΣΟΥΗΔΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Σουηδέζα τουρίστρια, μέσω του ξενοδοχείου της, ευχαριστεί το Κέντρο Υγείας Κισάμου, τους γιατρούς, αλλά και τον οδηγό του ασθενοφόρου, για την ταχεία μεταφορά της στο Γ.Ν Χανίων. 
Η 60χρονη παραθερίστρια έχασε χθες τα μεσάνυχτα τις αισθήσεις της, έπεσε κτύπησε στο κεφάλι και έσπασε και τον καρπό της. Σε 10' λεπτά το ασθενοφόρο με γιατρό (τονίζει η κυρία οτι μιλούσε και καλά Αγγλικά ο γιατρός) βρέθηκε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Καλυβιανή και αφού της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, την μετέφεραν στα Χανιά για περαιτέρω. 
Είπαμε είναι λίγοι αλλά κάνουν την δουλειά τους... το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεκουράζονται που και που... οπότε κ. Πολάκη ακόμα περιμένουμε τους διορισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: