Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μια σημαντική εσπερίδα για το "Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την αδειοδότηση των ελαιουργείων" οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελαιουργείων (ΠΑ.Σ.ΕΛ.), μαζί με τον σύλλογο ιδιοκτήτων ελαιουργείων Νομού Χανίων, σήμερα  Δευτέρα 3-7-2017 στις 18.00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων με την παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Υπ. Περιβάλλοντος κ. Στ. Ζαφείρη.
Στόχος της εσπερίδας είναι η επίσημη ενημέρωση των ελαιουργών για το νομικό πλαίσιο και τα προβλήματα για την εφαρμογή της ΚΥΑ σε επίπεδο ελαιουργείου και τις αναγκαίες τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν.
Στην εσπερίδα θα μιλήσει και ο δικός μας Κώστας Χαρτζουλάκης για τα υγρά απόβλητα των ελαιουργείων και την καλύτερη διαχείριση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: