Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Το 10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως και τις 20 Αυγούστου στην παραλία του γηπέδου, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου.
Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, οι οποίοι θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, τη γεύση και τη μοναδικότητα των κρητικών προϊόντων.
Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου από 10 έως 31 Ιουλίου 2017.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: Μαρακάκη Βίκυ, Ανδρουλάκης Μανώλης: τηλ.: 2822340222
Φαξ: 2822083327, email: koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: