Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου επισκέφτηκε τη Δευτέρα (15/5) το μεσημέρι ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Βασιλειάδης, παρόντος και του Δημάρχου Κισάμου, Θεόδωρου Σταθάκη.
Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, επιθεώρηση-έλεγχο των πυροσβεστικών υπηρεσιών σε όλη την Κρήτη και ανάμεσα σε αυτές επισκέφτηκε και την Π.Υ. Κισάμου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2017, αλλά και για το γεγονός ότι η ευρύτερη περιοχή της Κισάμου παρουσιάζει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, ειδικά τους θερινούς μήνες, στον τομέα των πυρκαγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: