Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ο ΤΙΓΡΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ

Το blog με την ανάρτηση, οι αναγνώστες (Ηλιανά και Δήμητρα) που τον είδαν, η Κική που τον έψαχνε εναγωνίως και ο παππούς που ξαναβρήκε τον Τίγρη του.... όλα καλά λοιπόν για όλους. Είπαμε μια οικογένεια είμαστε όλοι.

1 σχόλιο:

Kiki tsouroupaki είπε...

Πολλα ευχαριστω Γιάννη για την ευαισθησία σου παντα και την βοήθεια σου σε οτι σε χρειαστούμε ..επίσης πολλα ευχαριστω στην Ηλιάνα και την Δήμητρα που τον είδαν και αμέσως ενημέρωσαν τον Γιάννη ..