Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

 Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει ότι, μετά τη δωρεά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατάνου, θα μοιράσει δωρεάν ντομάτες σε άπορους, πολύτεκνους και τρίτεκνους. Η πρωτοβουλία αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (31/5) στις 10 το πρωί, στο χώρο του πρώην Σφαγείου στην πόλη της Κισάμου,
Ως Δήμος Κισάμου νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατάνου για την προσφορά του, στους συνδημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: