Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2017 Πέμπτη, 18 Μαΐου
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων μετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Φέτος, η Διεθνής Ημέρα Μουσείων έχει ως θέμα «Μουσεία και αμφιλεγόμενες ιστορίες: Τα μουσεία μιλούν για εκείνα που δεν λέγονται».
Στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο για όλους:
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
Θεματική ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου με θέμα «Σεισμός του  365 μ.Χ.: φυσικές καταστροφές και κοινωνικές ταραχές (;) στη ρωμαϊκή Κρήτη»
Τηλέφωνο: 2822083308 | fax: 2822083308
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη | 734 00, Κίσαμος Χανίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: