Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2013
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι εξαιτίας του ελλιπούς αριθμού συμβαλλόμενων ατόμων, το συμβούλιο του συλλόγου αδυνατεί να φέρει εις πέρας τις αθλητικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2017. Παρακαλούνται εάν υπάρχουν άλλοι σύλλογοι, φορείς ή άτομα που επιθυμούν και μπορούν να αναλάβουν τη διοργάνωσή τους, να επικοινωνήσουν με μήνυμα στη σελίδα της Νεολαίας Κισάμου.

Παιδιά ψυχραιμία μια όαση είσαστε μην την χαλάσετε κι αυτή...υπομονή και θα βρεθούν τα άτομα ή προσπαθήστε να κάνετε συνεργασία με τον ΑΟΚ και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: