Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

 ΟΧΙ στις Ηλεκτρονικές Υπογραφές που σας λένε βάλτε μια υπογραφούλα εκεί. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
Πείτε τους: Δεν είμαστε σε νηπιαγωγείο, να μιλάνε κανονικά ως ενήλικοι και όχι με υποκοριστικά, δήθεν για σύσφιξη, των σχέσεων !!! που φέρανε το σήμερα.
Ξέρουμε ότι η λαμπρότητα των τραπεζών περιέχει το αποτέλεσμα της σημερινής Ελλάδας και ότι τα ηλεκτρονικά αρχεία, αυτές οι υπογραφούλες στο τζαμάκι που σας λένε,  είναι στον αέρα και στα χέρια των επιτήδειων όπως και όλα και κάθε ηλεκτρονικό αρχείο και της κάθε καλοσυνάτης !!!! τράπεζας. 
Είναι όλο και συχνότερες και μεγαλύτερες οι υφαρπαγές ηλεκτρονικών στοιχείων όπως και η υπογραφούλα που σας προτείνουν και, η πρότασή τους αυτή είναι πολύ περισσότερο και ουσιαστικότερα επικίνδυνη από όλες τις προηγούμενες. Η παραπλανητική διαφήμιση πάει σύννεφο κε Γραμματέα.
Οι υπάλληλοι που σας το προτείνουν δεν είναι μόνιμοι, κανείς δεν τους αλυσοδένει, εκτός από την συνείδησή τους, να μην τις πάρουν και να τις πουλήσουν όπου τα πιάσουν χοντρά, πολύ χοντρά!!.....
...
Με την ηλεκτρονική υπογραφή σας στο τζαμάκι, μπορεί να γίνουν ασύλληπτου ύψους και περιεχομένου συναλλαγές χωρίς να πάρετε είδηση, μόνο βέβαια αν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν το ξέρατε. Αυτά με την πολιτεία κοιμωμένη.
Γιατί να παρέχετε διευκόλυνση για ασύλληπτου ύψους και είδους συναλλαγές, έστω και αν θα προκύψει !!!!! πως δεν το ξέρατε !!!!.
Στην υπόδειξη: υπογράψτε στο τζαμάκι, Αρνηθείτε, Ζητήστε και Υπογράψτε και πάρτε αντίγραφο το έντυπο: ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ SIGNATURE.
Αν ουδέποτε υπογράψατε σε τζαμάκι, μην υπογράψετε ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ SIGNATURE, αν επιμένουν δε, ζητήστε: 1. Αποδεικτική εκτύπωση της υπογραφής που επικαλούνται ότι είχατε βάλει σε τζαμάκι, 2. Της έντυπης ενημέρωσης που είχατε πριν εκείνη την υπογραφή σε τζαμάκι, 3. Την ολική καταστροφή της ηλεκτρονικής υπογραφής σας στα τζαμάκια τους και υπογράψτε χάρτινες αποδείξεις, μόνο αν κάνατε εσείς πράγματι εκείνες τις συναλλαγές. Ότι θέλουν να σώσουν τα δέντρα, είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ο παράδεισος δεν είναι εδώ !!!!!, η προφύλαξη που σας ζητούν να παραλείψετε !!!! ενθαρρύνει και πολλαπλασιάζει το χάος !!! και κοντύνει την καταστροφή του πλανήτη στο έλεος πλέον της ηλεκτρονικής τρύπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: