Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Κάθε υποδομή που γίνεται στην Κίσαμο πρέπει όλοι να την στηρίζουμε και είναι άξια συγχαρητηρίων. Ειδικά μάλιστα το μεγάλο έργο τοποθέτησης ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο της Κισάμου. 
Για εμάς στο Εμπορικό σύλλογο Κισάμου είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο αυτοί που το διεκδικούν όσο και αυτοί που το υλοποιούν, γι αυτό και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην κα Μπικάκη Μαρία πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και στο διοικητικό συμβούλιο και στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη που χρηματοδοτούν και υλοποιούν το έργο.
Αν κάποιοι αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα με μικροπολιτική λογική, με βάση τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώνουμε ότι αυτές οι πρακτικές μας βρίσκουν αντίθετους και τις καταδικάζουμε.
Η Κίσαμος πρέπει να προχωρήσει μόνο όταν όλοι στηρίζουμε όποιον μπορεί να βοηθάει τον τόπο.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: