Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ.... ΑΛΗΘΕΙΑ;

Δυο μέρες αποχή και δυο μέρες απεργία αν δεν συμβεί εν το μεταξύ κάτι άλλο που θα αλλάξει την απόφαση των εργαζομένων....αλλά τέτοιο θέαμα μπορεί να είναι παντού σε όλη την Ελλάδα, δεν μας τιμά όμως, όταν βγαίνει απορριμματοφόρο και μαζεύει μόνο τους κάδους της ανακύκλωσης (Κυριακή πρωί).  
Το αντίστροφο έπρεπε να γίνει... γιατί και δυσοσμία λόγω ζέστης έχουμε αλλά και τα σκουπίδια απ΄έξω απο τους κάδους βρίσκονται. Σημειωτέον οτι εδώ και 2 βδομάδες ο κάδος στο στενό Αννουσάκη είναι αναποδογυρισμένος δίχως κάποιος απο το προσωπικό του δήμου να κάνει έστω μια κίνηση (να αναρωτηθεί)!!!
Ας ελπίσουμε οτι κάτι θα γίνει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: