Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Θεόδωρου Σταθάκη στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη
Ο Δήμαρχος Κισαμου Θεόδωρος Σταθάκης, θέλει να ευχαριστήσει τον συντοπίτη μας και εκδότη των "Παραπολιτικών" Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος μετά από σχετικό αίτημα (του Δημάρχου) κάλυψε τα έξοδα διαμονής-διανυκτέρευσης και σίτισης των μαθητών της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου, στην Αθήνα. Οι μαθητές του σχολείου της περιοχής μας δεν κατέστη δυνατόν να επιστρέψουν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Κίσαμο, την Πέμπτη (18/5), λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. 
Η συμβολή λοιπόν του κυρίου Κουρτάκη ήταν εξόχως σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά, δηλώνοντας εμπράκτως την αγάπη του για τον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: