Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ

Δυο καραβιές σκουπίδια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (όπως λέει ο δήμος μας) έφεραν τα καΐκια απο τον Μπάλο κατόπιν εντολής ... του Δήμου Κισάμου.
Δεν ξέρω αν έφταιξαν τα δημοσιεύματα (του προέδρου του ορειβατικού) αλλά είναι αλήθεια οτι χρειαζόμαστε ολίγον σπρώξιμο. Πάντως η εικόνα στον Μπάλο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, μιας και φωτογραφικές μηχανές κυκλοφορούν πολλές και δεν είναι θέαμα τα σκουπίδια για φωτογράφιση. Όλοι προσπαθούν να βρουν κάτι να μας πουν ας είμαστε λοιπόν όσο το δυνατόν πιο τυπικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: