Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ

..συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης.
Το βραβείο για τον Δήμο Κισάμου παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Δερουκάκης που δήλωσε..... 
- "Ο Ειρηναίος Γαλανάκης στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο Μαραθώνιος Κρήτης ενέπνευσε με τα έργα και τις πράξεις του, πολλούς και αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, σήμερα. Σίγουρα μια τέτοια διοργάνωση απαιτεί από τον κόσμο και την οργανωτική επιτροπή, αλλά και τους εθελοντές μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε το γεγονός αυτό να βελτιωθεί κι άλλο, όπως αρμόζει στη μνήμη του μακαριστού Ειρηναίου. Να ευχηθώ του χρόνου να είναι διπλάσιες και τριπλάσιες οι συμμετοχές και εμείς θα είμαστε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Ο αθλητισμός εξάλλου είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας αφού αποτελεί την καλύτερη διέξοδο για τους νέους ανθρώπους. Η νεολαία θα πρέπει να κατευθύνεται προς τον αθλητισμό, ειδικά στις σημερινές "επικίνδυνες" ημέρες."


Να σημειωθεί τέλος, ότι ο Δήμος Κισάμου, επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες στη λαμπαδηδρομία του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης, θα δώσει αναμνηστικά βραβεία σε αυτούς, τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: