Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου για 5η συνεχή φορά αναλαμβάνει τον συντονισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής και την έκδοση ενός κοινού εντύπου με τις θερινές δράσεις, συνεχίζοντας επιτυχημένη συνεργασία μας με την Παγκρήτια Ένωση Πολιστικών Συλλόγων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να γνωστοποιήσετε τις εκδηλώσεις σας στη γραμματεία της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ με τα ακόλουθα στοιχεία:  τίτλος, ημερομηνία + ώρα, τοποθεσία, πληροφορίες εισόδου και επικοινωνίας, περιγραφή εκδήλωσης. Για τον έγκυρο και ακριβή προγραμματισμό είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε μέχρι τις 10 Ιουνίου, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη προβολή των Συλλόγων.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., στη βίλα Ξαγοράρη (1ος όροφος), στο τηλέφωνο 28220 - 83.500, Δευτέρα - Τετάρτη- Παρασκευή 10:00 – 14:00 ή στην ιστοσελίδα μας ( www.epofek.gr ).
Με εκτίμηση
Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας
Κουμής Ελευθέριος                           Τσοντάκης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: