Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ......

Κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό, αλλά δεν είναι, κάποιοι νομίζουν οτι επειδή το κάνουν δίχως επιπτώσεις, να το ξανακάνουν, κάποιοι θεωρούν οτι έτσι πρέπει να λειτουργούμε σαν πόλη, αλλά δεν είμαστε.
Κάτι πρέπει να γίνει.... και όσο αυτό το κάτι δεν γίνεται τόσο πολλαπλασιάζεται ... η ασχήμια, είναι ακριβώς όπως και με τα μηχανάκια 12χρονα και 13χρονα να σβουρίζουν στην πόλη διώχνοντας τουρίστες, επισκέπτες και κατοίκους που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους.... με εκκωφαντικό θόρυβο. Τεράστια η ανοχή μας με καταστροφικά αποτελέσματα.
Φώτο Χ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: