Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολ. Δημοτικού Σχολείου Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης με τίτλο "Το Κουμπί της Αγάπης κι ο Πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός" με ηθοποιούς γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.  Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
• Τους γονείς Αχιλλέα Βαλερά, Μόνικα Καμίντσκα, Δημήτρη Ξηρουχάκη, Θρασύβουλο Πολίτη και τη δασκάλα του σχολείου μας Βίκυ Πέτσκου, που πρωταγωνίστησαν στην παράσταση και με αληθινό μεράκι αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για να μας παρουσιάσουν μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια. 
• Τη Θεώνη Κουτσουνάκη, επίσης γονέα, η οποία επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία, τη θεατρική διασκευή του παραμυθιού και ερμήνευσε το τραγούδι που η ίδια έγραψε.  Με τις πολύτιμες συμβουλές  της θεμελίωσε το ¨χτίσιμο¨ της παράστασης.
• Το δάσκαλο του σχολείου μας, Αντώνη Τσαλαπάκη, για τη μελωδία του πρωτότυπου τραγουδιού.
• Την Μέτη Παναγιωτοπούλου, χορογράφο, για τις χρήσιμες οδηγίες της.
• Tην Agata Wieruszewska, που ζωγράφισε τους πίνακες του σκηνικού.
• Το Ζαχαρία Ψαράκη, ο οποίος επιμελήθηκε την αφίσα της παράστασης. 
• Το συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του παραμυθιού.
Όλοι οι παραπάνω αφιλοκερδώς στήριξαν την προσπάθειά μας.
• Το Νίκο Μιχελιδάκη, ο οποίος επεξεργάστηκε το πρωτότυπο τραγούδι και τις μελωδίες που ακούστηκαν ενώ, παράλληλα, ήταν υπεύθυνος για τον ήχο και τα φώτα.
• Την Ιωάννα Δαρατσιανού, για τα αξεσουάρ των κοστουμιών.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. και  τους δημοσιογράφους  που προώθησαν και ανέδειξαν τη θεατρική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: