Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΟ ΚΟΚΟΤΟ...

Ένα μοναδικό και αξέχαστο απόγευμα διοργάνωσαν οι φίλοι του Αννουσάκειου ιδρύματος το Σαββάτου 27 Μαΐου 2017 για τους φιλοξενούμενους του Θεραπευτηρίου Κισάμου αλλά και για όσους βρέθηκαν στο θεατράκι που βρίσκεται στο προαύλιο του Αννουσάκειου Ιδρύματος.
Ο Λίνο Κόκοτο με όμορφα και αξέχαστα τραγούδια χάρισε κέφι στους τρόφιμους του ιδρύματος που χόρεψαν και σιγανοτραγούδισαν αξέχαστες επιτυχίες του μουσικοσυνθέτη. Κοντά του, στο τραγούδι, ο εκπαιδευτικός και δάσκαλος της μουσικής, συνεργάτης της ΙΜΚΣ, κ. Γιώργος Χαχλάκης. 
Την εκδήλωση παρουσίασε η γραμματέας των Φίλων Αννουσάκειου κ. Περδικάκη Αγγελική. Χαιρετισμό απεύθυνε η κ. Μερόπη Αποστολάκη εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο κ.κ Αμφιλόχιο και τον Δ/ντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: