Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΝΕΟΙ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Μια απο τις καλύτερες φουρνιές μικρών ποδοσφαιριστών έχουμε αυτήν την στιγμή στην γειτονιά μας. Η ομάδα των Νέων του Κισσαμικού, που με λίγη τύχη θα μπορούσε να στεφτεί πρωταθλήτρια Χανίων, τελικά τερμάτισε δεύτερη μόλις 2 βαθμούς πίσω απο την πρωταθλήτρια ομάδα του ΙΝΚΑ. Δεν έχει σημασία βέβαια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Σημαντηράκη Γιώργο και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε ένα πρωτάθλημα που είχε πολλές ιδιαιτερότητες και αρκετές δυσκολίες.  
Την ομάδα την αποτελούσαν οι Α. Τριανταφυλλάκης, Κυριτσάκης, Κρέτσι, Κλωστράκης, Μπέκας, Καρμπαδάκης, Μπερντίος, Ι. Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Καρτσωνάκης, Πλευράκης, Κουτουλάκης Γ. Καστανοπουλάκης, Πνευματικάκης, Αντ. Τριανταφυλλάκης, Παπαδάκης, Μπατιστάκης, Μιχελιουδάκης, Χαρτζουλάκης Στ..
Τερμάτισε με 61 βαθμούς στην δεύτερη θέση έχοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 18 γκολ παθητικό και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 92 γκολ.
Αυτά τα παιδιά βέβαια είναι το μέλλον της Κισάμου και πρέπει να προσεχθούν πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: