Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κισάμου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την επιστολή του Δημάρχου Κισάμου, η οποία απαντά στην επίσημη ανακοίνωση - στήριξή μας προς το πρόσωπο της Προέδρου, κα Μπικάκη Μαρίας. Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι και θιγμένοι για την δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Κισάμου, ο οποίος υποτιμά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσιάζοντάς μας ως άβουλα όντα.  
Η ανοδική πορεία του Α.Ο. Κισάμου είναι απόρροια της συλλογικής προσπάθειας και γόνιμης συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Σταθερός γνώμονας των ενεργειών του Συμβουλίου είναι να προάγει το αθλητικό ιδεώδες στη νεολαία της Κισάμου, χωρίς να μας αφορούν άλλες σκοπιμότητες. 
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: