Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ...

Πριν απο έξι μήνες, ένας υπάλληλος του Δήμου Κισάμου, μου έγραψε δημόσια και με κατηγορούσε οτι οι γλάστρες της μάνας μου που ήταν στο πεζοδρόμιο τον εμπόδιζαν να περπατήσει άνετα σε αυτό. Η μάνα μου τις έβγαλε, μάλιστα παρακάλεσε ένα άλλο υπάλληλο του δήμου να τις πάρει και να φυτέψει τα λουλούδια σε κάποιο δημοτικό παρκάκι.
Μετά απο 6 μήνες κατάλαβα τον λόγο που ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήθελε να βγουν οι γλάστρες πάνω απο το πεζοδρόμιο.... τον βλέπετε και στις δυο φωτογραφίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: