Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΡΕΔΙΑΝΑ

Η ανάγκη των κατοίκων των Μαρεδιάνων να ομορφύνουμε το χωριό γέννησε την ιδέα της δενδροφύτευσης. Την Κυριακή 7 Μαΐου με την βοήθεια των εθελοντών η ιδέα πραγματοποιήθηκε. Φυτεύτηκαν οπωροφόρα δέντρα κατά μήκος όλου του χωριού που αργότερα θα προσφέρουν τους καρπούς τους στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής. Οι παρευρισκόμενοι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το έργο μας με σκοπό την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στο έργο μας.
Συγκεκριμένα τους εθελοντές του χωριού, τους εθελοντές του συλλόγου Βάρδια και τις χορηγίες μας απο τα φυτώρια Natura του Εμμανουήλ Κυριακογιαννάκη και το ανθοπωλείο τέχνη & κήπος του Εμμανουήλ Ψαρουδάκη.
Περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: