Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ

O Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνουν την έναρξη των δωρεάν τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακής χειροποίητης Κρητικής φορεσιάς.
Έναρξη μαθημάτων από 2 Ιουνίου 2017 και ώρες από 17:00 έως 21:00 στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα εκμάθησης πρέπει να επισκεφτούν τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης ώστε να κάνουν την απαραίτητη αίτηση εγγραφής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο για την παραχώρηση του χώρου εκμάθησης των μαθημάτων καθώς επίσης και την επιμορφώτρια κ. Ελένη  Φαντάκη .
Πληροφορίες κ. Μαρακάκη Βίκυ
Τηλ 2822340222
Ε-mail : koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: