Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Μέτρησαν την πλατεία Τζανακάκη η τεχνική υπηρεσία!!! του δήμου και σημάδεψε στο οδόστρωμα πως θα γίνουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια...από του χρόνου. Ελπίζουμε το σχέδιο της μελέτης να βρει στην δημοσιότητα πριν ξεκινήσουν τα έργα για να δούμε και ολοκληρωμένο το σχεδιασμό που έκανε η δημοτική αρχή μας. Πάντως οτι και να γίνει στην πλατεία Τζανακάκη θα είναι πολύ καλύτερο από το χάλι που υπάρχει σήμερα. 
Από συζητήσεις μάθαμε οτι μόνο κίνηση οχημάτων θα υπάρχει και καθόλου στάση -στάθμευση. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο και εφόσον δεν θα υπάρξει αστυνόμευση όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί. Ήδη στην Σκαλίδη τα περισσότερα οχήματα είναι με την μια ρόδα στο...πεζοδρόμιο, ανενόχλητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: