Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Ένα ακόμα δρομολόγιο στη γραμμή Καλαμάτα – Κύθηρα – Κρήτη έμεινε για φέτος. Το προσεχές Σάββατο, λοιπόν, κλείνει ένας ακόμα θερινός κύκλος με το «Βιτσέντζος Κορνάρος» να συνδέει τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την Κίσαμο.
Φέτος, μάλιστα, όπως είπε ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ANEK και της ΛΑΝΕ Σταύρος Μπακολιάς, η κίνηση στη συγκεκριμένη γραμμή παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 30% με ένα μόνο δρομολόγιο την εβδομάδα....γράφουν τα Hania news.
-Εγώ το έχω πει πολλές φορές οτι η γραμμή αυτή θα ήταν από τις καλύτερες αν δεν υπήρχε το μποϋκοτάζ από την ίδια την μαμά εταιρεία. Μόνο φέτος κατάφερε το πλοίο να σταθεροποιήσει τα δρομολόγια του δίνοντας στον κάθε τουρίστα και επισκέπτη της Κρήτης από την μεριά αυτή την επιλογή του προγραμματισμού. 
Ας ελπίσουμε οτι θα γίνουν παραπάνω τα δρομολόγια προς Καλαμάτα και το λιμενικό ταμείο να κάνει αυτά που πρέπει στην προβλήτα που δένει ο Βιτσέντζος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: