Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η εφηβική ομάδα του Α.Ο Κισάμου.... με έδρα τον Ταυρωνίτη. Πόσο λείπει ένα κλειστό γυμναστήριο από την πόλη...και τι ευκαιρίες χάνονται επειδή δεν υπάρχει;
Για την ιστορία η ομάδα που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, δειλά δειλά νίκησε τον Πλατανιά που έχει και γήπεδο με 60-61. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην προπονήτρια τους Μαρία Χριστοφοράκη, αλλά και στην διοίκηση του Α.Ο Κισάμου που δεν το βάζει κάτω με τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: