Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κισάμου, στο Δημαρχείο Κισάμου, σε θέματα ημερήσιας διάταξης
Μάλιστα στο διάλειμμα της συνεδρίασης είδαμε και το νέο διαφημιστικό βιντεάκι με τα αξιοθέατα της Κισάμου που έφτιαξε για λογαριασμό του δήμου Κισάμου ο κ. Παπαδουλάκης. Με μια λέξη "Υπέροχο".
Η πρόεδρος της επιτροπής κα Βαρουχάκη εκτός από το βίντεο, έδειξε και τον έπαινο που ετοιμάζουν για τους μακροβιότερους επισκέπτες της περιοχής μας.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής. Στην συζήτηση παραβρέθηκαν, ο εμπορικός σύλλογος εκπροσωπούμενος από τους κ. Αννουσάκη και κ. Βερυκάκη, ξενοδόχοι τουριστικοί πράκτορες και άνθρωποι του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: