Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

 Στα πλαίσια της επίσκεψής του στον Δήμο Κυθήρων, ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης Θεόδωρος, εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον φίλο και εκλεκτό συνάδελφο Δήμαρχο Κυθήρων, κ. Χαρχαλάκη Ευστράτιο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους για την θερμή και ουσιαστική υποδοχή και φιλοξενία τους, κατά την διήμερη επίσκεψή του. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής μεταξύ των δύο Δημάρχων, υπήρξε ένας σύντομος, αλλά γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την λειτουργία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.
Κοινό συμπέρασμα και των δύο Δημάρχων ήταν, ότι ο θεσμός της
Αυτοδιοίκησης δεν λειτουργεί όπως δηλώνει ο όρος της. 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης Θ. τόνισε ότι: «Η ευθύνη είναι πολλαπλή και διαχρονική, όμως έχει φτάσει "ο κόμπος στο χτένι", που λέει και ο λαός μας. Εάν δεν αντιδράσουμε εμείς πρώτα, οι Δήμαρχοι, με συμπαραστάτες τους υπαλλήλους των Δήμων, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο». 
Οι δύο Δήμοι έχουν πολλά κοινά σημεία και η συνεργασία μεταξύ τους είναι δεδομένη και πολύ σημαντική. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: