Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ για το 2016 ξεκίνησε στις 5/9/2016 η διανομή αδιάθετων δελτίων από τα ΚΕΠ για τους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στα κάτωθι προγράμματα:
▪ Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού (δελτία Κοινωνικού Τουρισμού)
▪ Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού (δελτία Ιαματικού Τουρισμού)
▪ Εκδρομικό Πρόγραμμα (δελτία Μονοήμερης Εκδρομής, δελτία Τριήμερης Εκδρομής)
▪ Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων (δελτία Θεάματος)
Τα δελτία Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού θα  πρέπει να αναγράφουν το κατάλυμα για το οποίο εκδίδονται. 
Για το λόγο αυτό, για να παραλάβουν......
.. τα δελτία τους οι κληρωθέντες δικαιούχοι πρέπει να προβούν προηγουμένως στα ακόλουθα βήματα:
1. να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους αποστέλλει απαραιτήτως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (voucher).  
2. να εισέρχονται οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ , τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την άφιξή τους στο κατάλυμα, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ στην διεύθυνση www.oga.gr και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (voucher). 
3. την επόμενη μέρα από την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ, μπορούν να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους, τα οποία θα αναγράφουν πλέον και τα στοιχεία του καταλύματος για το οποίο προορίζονται, διαφορετικά τα δελτία αυτά θα είναι διαθέσιμα πάλι σε όλους τους κληρωθέντες.  
Ωστόσο, οι δικαιούχοι δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού, πριν κάνουν κράτηση σε κάποιο τουριστικό κατάλυμα συμβεβλημένο με τον ΟΓΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ της περιοχής τους, ώστε να βεβαιωθούν ότι υπάρχουν διαθέσιμα δελτία ΟΓΑ και δεν έχουν εξαντληθεί.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: