Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

Κάποιος φίλος με συμβούλεψε να φτιάξω μια σελίδα και να δείχνω τους κισσαμίτες γαϊδουρίστας... χαχαχαχα γέλασα με την ψυχή μου. Δεν χρειάζεται να τα αποτυπώνουμε αφού είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον και μας έχει γίνει συνήθεια. 
Τα άκρως γαϊδουρίσια θα ανεβάζουμε που και που όχι για να προσβάλουμε τους οδηγούς που για κάποιο λόγο τα κάνουν, αλλά για να δείξουμε οτι η πόλη είναι ξέφραγο αμπέλι....και άμα είναι ξέφραγο αμπέλι ο καθένας κάνει οτι θέλει.